Paella är rätten som är lite som pyttipanna, du tar det du har hemma och blandar. I klassisk paella delar säsongens råvaror panna med saffransris. En rejäl kvist rosmarin och några citronklyftor får ofta höja smaken ytterligare. Traditionellt tillagas paella över öppen eld och i en typisk paellapanna, och det är just pannan som gett maträtten dess namn.
Smakrik och enkel då allt lagas i samma gryta.
En underbart god och lättlagad Paella
Paella enl. mig och helt utan skaldjur...
Spaniens nationalrätt. Ris, saffran och räkor är huvudingridienserna. Sen kan det variera från recept till recept. Det här är mitt goda recept på paella.
Det här är min version av paella, en perfekt fredagsmysrätt som de flesta gillar. Mixta innebär att det är blandade köttsorter från fågel, gris och skaldjur.
Nyttigt & enkelt
Enkel paelle med köttfärs.
Spanska paella är en nationalrätt med saffransris. I denna är enbart grönsakerna kvar. Serveras med vitlöksdressing och citronklyftor