Kokaihop logoKokaihop logo
about us
Om Kokaihop.se

Välkommen till Sveriges roligaste matsajt. Det tycker i alla fall vi. Vår vision är att göra varje stund i köket till en glädjestund. Här hittar du en av nätets bästa receptsamlingar med över 24 000 recept som våra mer än 700 000 medlemmar har delat med sig av.

Tillskrynklade receptlappar med alla de där guldkornen från svenska folkets kökslådor och pärmar får nytt liv här på Kokaihop.se.

Naturlig mötesplats

Kokaihop.se lanserades i september 2007 av Mikael Andersson och Kimmo Björnsson. Inspirationen till sajten kom bland annat från matbloggar då de tyckte det var synd att samla så mycket kunskap och bra recept utan anpassade funktioner.

Ur detta kom en vision att skapa en naturlig mötesplats på internet för Sveriges hemmakockar. En plats där man en gång för alla på ett enkelt sätt kan dela med sig av sina kulinariska kunskaper och recept. Inte bara till sina vänner runt matbordet utan till en större publik och dessutom få respons i form av nyttiga tips och råd från likasinnade.

Ordning och reda

När väl recepten är på plats finns det mer att hämta i form av smidiga funktioner för att organisera sin receptsamling, skapa egna matsedlar, utskriftsvänlig kokbok och mycket mer. Inga mer skrynkliga papperslappar i köket!

Vi vänder oss till rätt målgrupp

På kokaihop.se och i våra kanaler förekommer kommersiellt material innehållande alkoholhaltiga produkter. Allt material med alkoholrelaterat innehåll som produceras för de kanaler kokaihop.se styr över vänder sig bara till dig som fyllt 25 år.

Våra e-postutskick innehållande alkoholhaltiga produkter är valfria att ta emot och vänder sig bara till dig som fyllt 25 år.

Alkohol har för flera människor en tråkig baksida där ett socialt bruk gått över till ett ohälsosamt missbruk. Vi på kokaihop.se sätter vin och alkoholhaltiga drycker i ett socialt sammanhang där vi ser till njutning, sunt intresse och en normal konsumtion.

Är du orolig över eller har frågor kring din eller någon annans alkoholkonsumtion finns flera bra organisationer du kan vända dig till.

Innehållspolicy

Varje enskild användare ansvarar själv för det innehåll man lägger upp och delar på Kokaihop.se samt att innehållet inte bryter mot lagen.

Kokaihop.se tar inget ansvar för eventuella kostnader eller konsekvenser till följd av upphovsrättsbrott som begås av sajtens medlemmar. Ansvaret ligger på varje enskild användare att säkerställa att man har rätt att använda det innehåll man lägger upp och delar på kokaihop.se samt att innehållet inte bryter mot lagen.

I de fall vi upptäcker innehåll som publicerats på Kokaihop.se utan ett uttalat godkännande från upphovsmannen kommer vi utan undantag att ta bort det innehållet.

I de fall vi upptäcker olämpligt innehåll som inte hör hemma på sajten Kokaihop.se förbehåller vi oss rätten att ta bort detta innehåll utan att informera berörd användare.

Kokaihop är Sverige största community för hemmakockar. Hitta inspiration, samla dina favoritrecept och dela med dig till vänner.

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

© 2024 Lifespire Group AB