För de allra flesta är julskinkan det godaste inslaget på julbordet. En rimmad julskinka tillagar du genom att antingen ugnsbaka eller koka den. Här ger vi dig enkla tips på hur du får din julskinka riktigt saftig och god.
Julskinkan från grunden
🎁 Julklappstips - bra termometer
Så ugnsbakar eller kokar du din julskinka
Ugnsbakad julskinka
Kokad julskinka
När skinkan är klar
Dags för griljering
Häll inte bort spadet!
Tack Scan och lycka till med julskinkan! 🎄
/Kristin
Senaps griljering med sirap el honung.
Ett sätt att få en mycket saftig julskinka är att tillaga den i grillen genom indirekt grillning.
Helt vanlig griljerad julskinka.
Ännu ett recept på en variant av griljering till Julskinka eller dylikt. Frasig och full av goda smaker. Räcker till en skinka upp 4 kg.
Det finns många piffiga smaker att griljera med. Detta är det gamla klassiska och det som gör att det doftar jul i hela huset. Förarbetet: [recept ugnsbakad-julskinka] eller [recept att-koka-julskinka].
Traditionell griljering till skinkan.
En grön julskinka med mycket smak! Här med en klassisk senapsgriljering. Naturligtvis kan du välja att griljera enligt dina egna recept och traditioner! Vill ni ta det åt ett annat smakhåll så testa en rub med koriander och chili. Mycket gott!