Förrätt
Heta räkor
Huvudrätt
Kyckling med äpplen i calvadossås
Dessert
Tarte Tatin - Fransk äppelkaka
Serverade i tomatröra med lite hetta.
Härlig liten förrätt i perfekt kombination.
Röda höstäpplen på äppelträdet lockar mig år efter år att plocka fram detta recept. Det är min variant av ett recept från ICA Buffé 11 1999. Går utmärkt att frysa. Calvados höjer smakerna. Har du inte det ersätt mängden med cider.
Pasta med höstkänsla av äppelmust, äpple, timjan och lök.
En upp-och-nervänd äpplepaj som smakar himmelskt gott. Smördegen kan bytas mot två utkavlade smördegsplattor om man har bråttom. Eller är lite lat...
En jättegod paj som alla kommer att älska!
Ett jättegott bröd, fullt med fibrer.
En fräsch kålsallad passar bra till olika kötträtter och varför inte till julbordet. Saftigast blir salladen med spetskål.