Kokaihop
239
Sylvi

bild av Sylvi

Bild 1/3

Fisk i saffranssås med paprika

En riktig middagsräddare hemma hos mig när det är bråttom. Du kan variera med olika sorters fisk och ibland när jag vill ha mer festkänsla, toppar jag med räkor eller kräftskärtar.

  • Tid
    20 min
  • Ingredienser
    6
  • Antal visningar
    5,144
Betyg :
Vad tyckte du om det här receptet?

Ingredienser

  • 2 dl creme fraiche saffran och tomat 2dl
  • 1.5 dl vatten
  • 1 st paprika
  • 0.5 st purjolök
  • 600 gram fiskfilé i bitar t ex torsk, sej eller hoki
  • 1 tsk salt

Gör så här:

  1. 1

    Koka upp creme fraiche och vatten i en låg vid panna.

  2. 2

    Strimla paprika och purjolök och låt dem koka några minuter i creme fraichen.

  3. 3

    Skär bort eventuella ben i fisken och salta.

  4. 4

    Lägg ner fiskbitarna i creme fraichen och koka 8-10 minuter under lock tills fisken är färdig.

Beställ hem maten frånmat.se
  • Kategori:

    Huvudrätt

  • Förslag på tillbehör :

    ris eller pressad potatis

  • Publicerat:

    2012-Februari

    Det här receptet har 4 Kommentarer. Vad tyckte du om receptet!

    Kokaihop är sveriges största community för hemmakockar. Hitta inspiration, samla dina favoritrecept och dela med dig till vänner.

    Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

    Kokaihop i mobilen

    © 2019 Kokaihop Media AB