En fd Barslyna
Vem är jag? Jo jag är en dyslektisk (lika bra att få det på pränt innan folk och fä börjar gnabbas med än som sådana trivala saker som tex "sär skrivning" vilket jag har svart bällte i) liten fd barslyna. Det kan vi skriva här likväl reta inte upp er, eller ja det är ingen ide ni retar upp er på att jag har ordet slyna i mitt användarnamn. Då det är skrivet där med självdistans, det var bara något man kallade sig för när man stod och jobbade i baren! Det kallas med en viss del ironi och en stor portjon sanning att man (ordet vi söker är på 6 bokstäver och börjar på H, det innebär att man säljer sig själv/tjänster för pengar) H****r efter dricks! Men som sagt det är skrivet med självdistans och det enda det ska visa på är att jag har tid inom resturangbranchen, jag har sett alla sidor av den! Men nu kom vi från ämnet! Jag är en resturangskad man på 32 år som har haft ett galet stort intresse för drinkar, sprit, dess kultur och historia och ett stort mat intresse! Så det som jag troligtvis kommer lägga focus på här har med det lite mer alkholhaltiga dryckerna att göra men det kommer säkerligen bli några alkoholfria alternativ då det nästan är viktigare att kunna erbjuda goda alternativ för den som av någon anledning inte vill inmundiga alkohol! Jag tänker inte sätta mig på några höga hästar när jag skriver följande! Men jag ser (det lilla jag sett hitintills) att det är stor skillnad på detaljer och koplexitet i drinkrecpten i gämförelse med mat recepten, det jag hoppas kunna bidra mer är lite mer, vet inte om ordet avancerade drinkrecept är rätt men det är nog det som ligger närmast! Ja påstår inte att mina recept är rätt och riktiga inte heller att det är på något sett bättre än några andras, men jag vet att de recepten jag kommer dela med mig av har uppskattats och njutits av i Sverige i några år och jag tycker nog mig kunna sträcka mig till att det brukar funka! ...Visa mer