Kokaihop logoKokaihop logo

Muscovadosocker?

Ibland ser man recept som innehåller muscovadosocker. I en del recept kan man byta ut muscovadosockret mot brunt farinsocker. Vad är det för märkvärdigt med detta socker? Är det smaken? Jag köpte ett paket en gång som jag väl använde någon deciliter av, och fick kasta resten av det efter att det blivit liggande i något år, och dessutom klibbat ihop sig så jag fick slå det i köksbänken för att få loss några korn av det. Vad kan man använda istället,förutom då ev. farin? Kan det 'duga' med vanligt rårörsocker? Jag använde detta alternativ till ett av recepten här på sajten häromkvällen, då jag gick till närmsta snabbköpsbutik som inte hade muscovadosocker. Det skulle vara till en kak-glasyr. Jag tyckte resultatet vart helt okej ändå!
  • Råvaror

Skriv ditt svar

6Svar
Röstade
Senaste

Svar

0

Upröstad

Svar

0

Upröstad

Svar

0

Upröstad

Ditt svar

Relaterade frågor
Aktuella frågor
Fick du svar på din fråga?

Kokaihop är Sverige största community för hemmakockar. Hitta inspiration, samla dina favoritrecept och dela med dig till vänner.

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

© 2024 Lifespire Group AB