Kokaihop logoKokaihop logo

Kanelbullar, vilken jäst?

Hej alla!Har fått mig en liten fundering då jag suttit och kollat runt på olika recept på kanelbullar.I vissa recept står det att man ska ha jäst för söta degar, och i andra bara jäst.Funkar båda lika bra eller är det söt-jästen man i fördel ska använda sig av vid bak?Någon som vet om det blri någon skillnad, förutom att degen blir sötare? Tack å bock!
  • Bröd
  • Bakning

Skriv ditt svar

18Svar
Röstade
Senaste

Svar

0

Upröstad

Svar

0

Upröstad

Svar

0

Upröstad

Ditt svar

Relaterade frågor
Aktuella frågor
Fick du svar på din fråga?

Kokaihop är Sverige största community för hemmakockar. Hitta inspiration, samla dina favoritrecept och dela med dig till vänner.

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

© 2024 Lifespire Group AB