Kokaihop logoKokaihop logo

Hur ser något ut som jag skall vispa poröst?

Använder elvisp i smal plasttillbringare när jag skall vispa ägg och socker poröst. Ingenting händer! Vispar på länge men samma konsticens  finns där nere som från början.Som tekniker söker jag på nätet efter info om hur det porösa skall se ut. Ingen info finns. Varför används beteckningar som inte finns beskrivna i ord och/eller bild?  Skribenter borde tänka på vad man skriver.
  • Bröd
  • Bakning

Skriv ditt svar

4Svar
Röstade
Senaste

Svar

0

Upröstad

1 Svar

Svar

0

Upröstad

Svar

1

Upröstad

Ditt svar

Relaterade frågor
Aktuella frågor
Fick du svar på din fråga?

Kokaihop är Sverige största community för hemmakockar. Hitta inspiration, samla dina favoritrecept och dela med dig till vänner.

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

© 2024 Lifespire Group AB