Vitlök- och parmesansås

Recept av Lottis

INGREDIENSER

portioner/st.
1 st  äggula
1 dl  olivolja
1 tsk  vitvinsvinäger
1 st  pressad vitlöksklyfta
1 dl  riven parmesanost
0,5 dl  crème fraiche
salt och malen svartpeppar
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Jättegod vitlökssås.

Typ: Sås
Kök: Italien
Tillagning: Övrig
Etiketter: tillbehör

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Lägg äggulan i en liten bunke och vispa ner ca 2 msk av olivoljan droppvis.
  2. 2. Tillsätt vinägern och rör ner resten av oljan droppvis.
  3. 3. Blanda i resten av ingredienserna till dressingen och smaksätt med salt och svartpeppar.

Skapat 2008-04-26 av Lottis, 1483 visningar, 4 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  äggula
1 dl  olivolja
1 tsk  vitvinsvinäger
1 st  pressad vitlöksklyfta
1 dl  riven parmesanost
0,5 dl  crème fraiche


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.