Vit kladdkaka med bär och kokos

Recept av Linda Byström

INGREDIENSER

portioner/st.
200 gram  smält avsvalnat smör
100 gram  kokosflingor
1 nypa  vaniljsocker
2 st  ägg
3,5 dl  socker
100 gram  bär, valfria
2 tsk  bakpulver
1,5 dl  mjöl -rågade
Garnering
100 gram  vit choklad, grovhackad
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Seg, söt mycket kladdig kaka med hård skorpa. Den är väldigt enkel att göra och går fort.

Typ: Dessert
Kök: Skandinavien
Tillagning: Bakat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda alla ingridienser till en jämn smet, sätt in i nedre delen av ugnen ca 15-25 min på 175 grader
  2. 2. Ta ut kakan ur ugnen när den är gyllenbrun och har rejäl skorpa, strö över den vita chokladen låt stelna och servera

Serveringsförslag: Vaniljglass eller vispgrädde

Dryckestips: kaffe

Skapat 2008-03-04 av Linda Byström, 4784 visningar, 16 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

200 gram  smält avsvalnat smör
100 gram  kokosflingor
1 nypa  vaniljsocker
2 st  ägg
3,5 dl  socker
100 gram  bär, valfria
2 tsk  bakpulver
1,5 dl  mjöl -rågade
100 gram  vit choklad, grovhackad


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.