Tapas Dadlar

Recept av Johnny

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 2 kommentarer)

Spansk Tapas på baconlindade dadlar

Typ: Förrätt
Kök: Spanien
Tillagning: Ugn
Etiketter: Tapas, Dadlar, bacon, spanskt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Ta ur kärnorna ur dadlarna ( tryck på dadeln så pressar du ur kärnan) Linda en halv baconstrimla runt dadeln och sätt fast med en tandpetare. Bryt av det som sticker ut.
  2. 2. Hett aupp stekpannan och lägg i allt i pannan. Stek upp en yta på baconen och lägg över på ett ugnsfast fat. In i ugnen i 175 grader i ca 7-10 minuter.
  3. 3. Servera som förrätt eller som plockmat ( tapas) härlig blandning av syrlighet och det rökta.

Skapat 2007-10-12 av Johnny, 3262 visningar, 51 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

16 st  Stora färska dadlar ( Finns i Lösvikt bland frukterna)
1 paket  Bacon ( Gärna tjockare rökt bacon
16 tsk  Tandpetare


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.