Tai inspirerad torskgryta

Recept av emmymarlene

Recept: Tai inspirerad torskgryta

INGREDIENSER

portioner/st.
1 paket  torsk
1 st  röd paprika
1 st  purjolök
1 st  röd färsk chili
1 st  lime
1 st  morot
1 burk  ekologisk kokosmjölk
  curry eller currypasta
1 näve  babyspenat
Betyg: 3.6/5 (5 röster, 4 kommentarer)

En enkel och smakrik tai fisk- gryta! Går bra att byta ut torsken mot lax också.

Typ: Huvudrätt
Kök: Thailand
Tillagning: Kokat
Total tid: 25 min.
Etiketter: snabb

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. tina torsken om den är fryst. Skölj och hacka purjolöken,morot, paprika och chilifrukten. Fräs i kastrull i lite olja. Häll i kokosmjölken, låt koka upp snabbt. Hacka torsken (eller lax om man vill det istället) och häll försiktigt ner i kastrullen. Pressa i limefrukten. Krydda med curry och salt Låt koka upp. Sedan sjud i ca 7 min. Blanda i lite babyspenat på slutet innan servering. Servera med nykokt jasminris

Serveringsförslag: jasminris och bladspenat

Dryckestips: vitt vin

Skapat 2010-12-30 av emmymarlene, 2060 visningar, 110 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 paket  torsk
1 st  röd paprika
1 st  purjolök
1 st  röd färsk chili
1 st  lime
1 st  morot
1 burk  ekologisk kokosmjölk
  curry eller currypasta
1 näve  babyspenat


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.