Tabbouleh

Recept av JessLagarMat

Recept: Tabbouleh

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.2/5 (4 röster, 0 kommentarer)

Fräscht, nyttigt och gott! Ät som tillbehör till kyckling eller som det är. Går också bra att ha som liten förrätt.

Typ: Vegetarisk
Kök: Mellanöstern
Tillagning: Övrig
Etiketter: Libanon, persilja, tomat, bulgur, vegetariskt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka bulgur enligt anvisningen på paketet och låt svalna.
  2. 2. Skär persilja och mynta fint, tärna tomat och blanda med bulgur.
  3. 3. Blanda citron, olja och vitlök till en dressing och slå över.
  4. 5. Mal över svartpeppar och havssalt.

Skapat 2011-05-06 av JessLagarMat, 6360 visningar, 186 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 dl  bulgur, kokt
8 dl  slätbladig persilja, fint skuren
1 kruka  färsk mynta
2 st  plommontomater
2 msk  pressad citron
1 st  vitlöksklyfta
4 msk  god olivolja
1 nypa  havssalt
1 nypa  svartpeppar, nymalen


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.