Smördegsstänger

Recept av Anel-Nevs

Recept: Smördegsstänger

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Smördegsstänger!

Mycket goda till förrätter bl.a Sparrispannacotta el. drinkar. Blir ca 14 st beroende hur stora man vill ha dem.

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Bakat
Etiketter: nyår, fest, lättlagat, snabbt, oststänger, tilltugg, drinktilltugg, drinkpinnar, till förrätt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader. Tina plattorna. Tina dem. Pensla dem med uppvispat ägg på båda sidorna- Strö över riven ost och sesamfrön och tryck till, så att det fastnar. Upprepa på andra sidan. Skär dem i 2 cm tjocka remsor. Dra ut dem till nästan dubbel längd och vrid dem i spiraler. Lägg på bakpappersklädd plåt. Grädda ca 10 minuter i uppvärmd ugn.

Skapat 2012-01-02 av Anel-Nevs, 3066 visningar, 91 utskrifter. Källa: HJ 52-1/11

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 st  frysta smördegsplattor
1 st  ägg
2 dl  grovriven prästost
1,5 tsk  sesamfrön


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.