Små sparrisomeletter

Recept av Kurisutina

Recept: Små sparrisomeletter

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.0/5 (1 röster, 2 kommentarer)

Lätt och god förrätt

Typ: Förrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala sparrisarna och koka dem några minuter i saltad vatten. Låt rinna av och kyl i kallt vatten.
  2. 2. Vispa äggen, grädde, parmesan, gräslök och Herbamare i en skål. Smöra portionsformarna med margarin.
  3. 3. Skär sparrisarna i ca 1,5 cm långa bitar och fördela i formarna. Spara topparna till garnering. Häll äggblandningen över.
  4. 4. Grädda i 200 grader på nedre falsen ca 20 minuter. Garnera med sparristoppar och servera.

Skapat 2012-04-15 av Kurisutina, 682 visningar, 66 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

6 st  gröna sparrisar
6 st  ägg
2 msk  matgrädde
3 msk  riven parmesanost
4 msk  hackad gräslök
1 tsk  herbamare örtsalt
  lite margarin till formarna


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.