Sillsallad annorlunda

Recept av GOE

Recept: Sillsallad annorlunda

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Mycket god sillsallad med matjessill. Passar perfekt på buffébordet, julbordet, påskbordet, midsommarbordet och mycket god som lätt sommarrätt med nykokt färskpotatis. Kan också serveras som förrätt med ett gott rostat bröd till.

Typ: Övrig
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda ihop gräddfil, majonnäs, kaviar, dill, purjolök, rödlök, matjessill skuren i tärningar och färskpotatis i tärningar.
  2. 2. Lägg sillröran i en låg vid glasskål och garnera med äggklyftor och dillvippor.

Serveringsförslag: På sommaren gör jag den här sillröran utan kallpotatis och bjuder den istället med nykokt färskpotatis som en lätt sommarrätt.

Skapat 2009-08-09 av GOE, 3353 visningar, 88 utskrifter. Källa: Min kollega Hervor för 30 år sedan.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

3 dl  gräddfil
0,5 st  tub majonnäs av valfri fetthalt
1 burk  rödkornskaviar
  mycket hackad dill
1 st  liten purjolök finstrimlad
1 st  liten rödlök finhackad
2 burkar  matjessill
12 st  kokta, kalla färskpotatisar
4 st  kokta ägg till garnering + dillvippor


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.