Sherrysås

Recept av Jenny

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.5/5 (2 röster, 6 kommentarer)

En fantastisk sås till lax och pressad potatis. Brukar dock gå åt mer sås än tänkt så gör gärna lite extra. Blir dock sådär om man fryser den i tex matlådor....

Typ: Övrig
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Kokat
Etiketter: lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka sherry och buljongtärning tills ca hälften återstår. Häll i resten av prylarna. Koka upp. Peppra lite. Klart

Skapat 2007-10-13 av Jenny, 10698 visningar, 42 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 dl  sherry
1 st  grönsaksbuljongtärning
2 dl  crème fraiche
0,5 dl  fryst dill (eller 1dl färsk)


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.