Saffranssås med räkor och spenat

Recept av Lotta

Recept: Saffranssås med räkor och spenat

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.7/5 (4 röster, 3 kommentarer)

Med oliver, räkor, saffran och tomat lagar du enkelt en läcker och färgstark pastasås med influenser från medelhavet.

Typ: Huvudrätt
Kök: Spanien
Tillagning: Stekt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skala räkorna. Fräs spenaten i en traktörpanna. Tillsätt räkor, oliver och creme fraiche. Krydda med svartpeppar och låt allt bli varmt. Servera med kokt pasta.

Skapat 2007-11-14 av Lotta, 2458 visningar, 59 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 kg  räkor med skal
1 påse  färsk spenat
150 gram  smör
0,5 dl  svarta oliver
2 dl  creme fraiche gourmet saffran & tomat
1 krm  svartpeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.