Remouladsås

Recept av Byhäxan

Recept: Remouladsås

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.6/5 (16 röster, 4 kommentarer)

Kan göras på många sätt, detta är ett enkelt recept som man själv kan variera efter smak.

Typ: Sås
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Övrig
Etiketter: rostbiff, dansk remouladsås

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Låt gurkhacket och kaprisen rinna av ordentligt, krama ev lite försiktigt i handduk eller hushållspapper.
  2. 2. Blanda majonnäsen med gräddfil eller creme fraiche eller yoghurt. Rör ner senap /eller curry), citronsaft och ev worchestershiresåsen.
  3. 3. Blanda ner övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Serveringsförslag: Stekt eller rökt fisk, kalla kötträtter som t ex rostbiff, skinka

Skapat 2007-12-09 av Byhäxan, 116136 visningar, 589 utskrifter. Källa: egen

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 dl  majonnäs
1 dl  gräddfil ELLER creme fraiche ELLER yoghurt
1 tsk  worchestershiresås (kan uteslutas)
1,5 tsk  dijonsenap eller 1 tsk curry
0,5 tsk  citronsaft
3 msk  finhackad ättiksgurka eller blandade pickles
2 msk  kapris (små)
0,5 dl  hackad persilja eller gräslök (kan uteslutas)
1 st  salt och peppar (gärna cayennepeppar) att smaka av med


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.