Rårörda hallon

Recept av Sara Carlsson

Recept: Rårörda hallon

INGREDIENSER

portioner/st.
400 gram  hallon
0,5 dl  florsocker
1 nypa  vaniljsocker
0,5 st  lime
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Enklaste tillbehöret till våfflor eller pannkakor. Givervis godast med nyplockade hallon men frysta går också bra.

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda färska eller tinade hallon med socker och pressad lime.

Skapat 2008-03-09 av Sara Carlsson, 6618 visningar, 12 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

400 gram  hallon
0,5 dl  florsocker
1 nypa  vaniljsocker
0,5 st  lime


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.