Räkmacka

Recept av Lotta

Recept: Räkmacka

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.0/5 (1 röster, 1 kommentarer)

Räkmacka med äpple och pepparrot på mörkt rågbröd.

Typ: Förrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skala räkorna och lägg i en bunke. Skala äpplet och skär i fyra klyftor. Skär 
bort kärnhuset och skär äpplet i små tärningar.
  2. 2. Blanda räkor, äpple, pepparrot, dill och majonnäs. Tillsätt salt och peppar. Servera räkröran på brödet. Toppa med 
vitpeppar.

Skapat 2012-07-07 av Lotta, 425 visningar, 18 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  skalade räkor
1 st  äpple
2 msk  riven pepparrot
0,5 dl  hackad dill
2 msk  lättmajonnäs
1 msk  gräddfil
4 st  skivor mörkt rågbröd
  salt och vitpeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.