Pistagekaka av Sandra Sjöberg

Recept av kakfixaren

INGREDIENSER

portioner/st.
4 st  ägg
6 dl  socker
40 st  sötmandlar malda
20 st  bittermandlar malda eller arom
400 gram  margarin
6 dl  vetemjöl
2 tsk  bakpulver
3 dl  vatten
2 msk  karamellfärg grön
Garnering
250 gram  blockchoklad
Betyg: Bli först med att betygsätta Pistagekaka av Sandra Sjöberg!

Jättegod och fin.

Typ: Kakor
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Ugn
Etiketter: Går bra att frysa.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i det andra till en smet och häll i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 175 grader i 30-40 min. Låt den svalna. Smält chokladen och bred den över kakan och skär i rutor när det stelnat.

Skapat 2009-05-08 av kakfixaren, 973 visningar, 2 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  ägg
6 dl  socker
40 st  sötmandlar malda
20 st  bittermandlar malda eller arom
400 gram  margarin
6 dl  vetemjöl
2 tsk  bakpulver
3 dl  vatten
2 msk  karamellfärg grön
250 gram  blockchoklad


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.