Pasta med savoykål

Recept av Lotta

Recept: Pasta med savoykål

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 5.0/5 (2 röster, 1 kommentarer)

Underbart krämig pastarätt med mozarellaost och pinjenötter.

Typ: Huvudrätt
Kök: Italien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Stek baconet i en stekgryta tills det är gyllene. Tillsätt vitlök och timjan och låt det bli mjukt. Lägg i savoykål och parmesanost, rör om och lägg lock på grytan. Låt fräsa ca 5 minuter. Skaka grytan då och då.
  2. 2. Koka pastan i saltat vatten och häll upp i durkslag. När kålen är mjuksmakar man av med salt, peppar och olivolj. Rör i pastan, mozarella och pinjenötter.

Skapat 2007-12-21 av Lotta, 4266 visningar, 24 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  torkad farfallepasta
10 st  skivor bacon
1 klyfta  finhackad vitlök
1 näve  färsk, repad timjan
1 st  strimlat savoykålshuvud
1 näve  riven parmesanost
200 gram  mozarellaost
2 nävar  rostade pinjenötter


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.