Olivsnittar med lagrad ost

Recept av Falbygdens

Recept: Olivsnittar med lagrad ost

INGREDIENSER

portioner/st.
1 burk  Ridderheims olivmix
1 paket  smördeg
250 gram  1878, extra stark
1 st  ägg
Betyg: Bli först med att betygsätta Olivsnittar med lagrad ost!

Otroligt goda snittar att bjuda på buffén eller som tilltugg innan maten.

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Förberedelser: 10 min.
Tillagningstid: 15 min.
Total tid: 25 min.
Etiketter: tilltugg, tillbehör, buffé, snittar, oliver, lagrad ost

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Hacka oliverna i små bitar och riv 2-3 dl ost, blanda allt i en skål.
  2. 2. Rulla ut smördegen på en plåt med smörpapper. Bred ut röran på smördegen och rulla ihop. Pensla gärna kanterna av degen så att rullen håller ihop bättre.
  3. 3. Låt stå kallt en stund och skär sedan rullen i centimeterstora bitar.
  4. 4. Gratinera i ugnen ca 10-15 minuter på 225 grader.

Dryckestips: vin, öl

Skapat 2012-03-28 av Falbygdens, 6598 visningar, 141 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 burk  Ridderheims olivmix
1 paket  smördeg
250 gram  1878, extra stark
1 st  ägg


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.