Mumsig pasta med getost, rostad paprika och rosmarin

Recept av Falbygdens

Recept: Mumsig pasta med getost, rostad paprika och rosmarin

INGREDIENSER

portioner/st.
300 gram  pasta
75 gram  Chevrette
2 st  röd paprika
2 st  vitlöksklyftor
1 burk  Ridderheims svarta oliver
  färsk rosmarin
Betyg: Bli först med att betygsätta Mumsig pasta med getost, rostad paprika och rosmarin!

Superenkel och jättegod pasta med Chevrette!

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat
Förberedelser: 5 min.
Tillagningstid: 15 min.
Total tid: 20 min.
Etiketter: Snabblagat, enkelt, vegetariskt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Tärna paprikan grovt. Skiva vitlöken och stek tillsammans i några matskedar olja på medelhög värme ca 10 min. Salta och peppra. Tillsätt oliverna.
  2. 2. Koka pastan.
  3. 3. Hacka några kvistar rosmarin och blanda med pakrikanblandningen efter ca 10 min.
  4. 4. Tärna eller riv Chevretten grovt över paprikablandingen och balnda i den avrunna pastan. Tillsätt en handfull ruccola. Servera!

Skapat 2012-03-21 av Falbygdens, 530 visningar, 15 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

300 gram  pasta
75 gram  Chevrette
2 st  röd paprika
2 st  vitlöksklyftor
1 burk  Ridderheims svarta oliver
  färsk rosmarin


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.