Mozzarellagratinerad, baconfylld portabello

Recept av lanternan

Recept: Mozzarellagratinerad, baconfylld portabello

INGREDIENSER

portioner/st.
2 st  Portabello
2 st  skivor mozzarella
0,5 paket  bacon
0,5 st  gul lök
  olivolja
  salt & peppar
Betyg: Bli först med att betygsätta Mozzarellagratinerad, baconfylld portabello!

Maffigt tillbehör eller tapasrätt.

Typ: Tillbehör
Kök: Spanien
Tillagning: Ugn
Etiketter: enkelt, snabbt, lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skär bort foten på svampen, skrapa undersidan av svampen lite. Finhacka lök, bacon och fyll svampen. Droppa lite olivolja på fyllningen och i botten på en ugnsfast form. Lägg i svampen och toppa med mozzarella. Gratinera i 225 grader i 10 min.

Serveringsförslag: tapas

Dryckestips: öl, rött vin, vatten

Skapat 2009-08-03 av lanternan, 10270 visningar, 90 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 st  Portabello
2 st  skivor mozzarella
0,5 paket  bacon
0,5 st  gul lök
  olivolja
  salt & peppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.