Mohems Garam masala

Recept av Anki

INGREDIENSER

portioner/st.
1 msk  kanel
1 msk  kardemumma
1 msk  nejlika
1 msk  muskotnöt
1 msk  spiskummin
1 msk  svartpeppar
Betyg: Bli först med att betygsätta Mohems Garam masala!

Indisk allkrydda som kan användas till de flesta rätter under tillagningen, eller efter som bordskrydda. Ger en exotisk piff, utan hetta. Fungerar till fisk, kött och kyckling, så väl som wokat eller grytor.

Typ: Övrig
Kök: Indien
Tillagning: Övrig
Etiketter: kryddblandning, indisk, snabbt, lätt, billigt, spara, piff, annorlunda smak.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Mät upp och blanda samtliga ingredienser, förvara i burk med lock. Smaka av med blandningen under tillagning eller efter.
  2. 2. Strö över vid tillagning, eller efter, för att ge maträtten asiatiska och exotiska vibbar.

Skapat 2008-04-01 av Anki, 1246 visningar, 10 utskrifter. Källa: Egen cuisine

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 msk  kanel
1 msk  kardemumma
1 msk  nejlika
1 msk  muskotnöt
1 msk  spiskummin
1 msk  svartpeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.