Matjessill i folie

Recept av Anel-Nevs

Recept: Matjessill i folie

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Matjessill i folie!

Ljusa årstiden är här och grillen tas fram! Denna rätt kan även göras i ugnen. Servera med skalpotatis (helst färskpotatis) och grönsallad samt ett gott mörkt bröd.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Etiketter: Snabbt, enkelt, påskmat, midsommarmat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt på grillen eller 250 grader om du använder ugnen. Låt matjessillen rinna av och skär den sen i bitar. Skala och hacka de hårdkokta äggen. Smörj 4 alu-folieark med lite smör. Fördela sillfiléer, ägghack och gräslök på arken. Klicka på lite smör. Vik ihop folien till täta paket. Glöm inte att koka potatis och göra salladen. Lägg foliepaketen på uppvärmd grill eller ugn ca 5 minuter. Servera direkt ur paketen tillsammans med sallad och den kokta skalpotatisen samt grovt bröd med smör på.

Skapat 2012-03-16 av Anel-Nevs, 483 visningar, 17 utskrifter. Källa: Vet ej

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 burkar  à ca 200 gram Matjessillfiléer
4 st  hårdkokta ägg
0,75 dl  hackad gräslök
2 msk  smör


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.