Kyckling i kokosmjölk och röd curry

Recept av Linda Sundberg

Recept: Kyckling i kokosmjölk och röd curry

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.4/5 (47 röster, 27 kommentarer)

Gott och enkelt! Kan varieras med olika wokgrönsaker.

Typ: Huvudrätt
Kök: Thailand
Tillagning: Stekt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skär kycklingfilén i mindre bitar eller strimla den. Genomstek dem i olja i stekpanna. Salta, krydda med currypastan och pressa i vitlöken. Rör om. Lägg ner wokgrönsakerna och häll över kokosmjölken. Lägg ner hönsbuljongtärningen. Låt puttra 15-20 min, rör om då och då. Strö över purjolöken och servera med ris och eventuellt cashewnuts.

Skapat 2009-01-29 av Linda Sundberg, 102359 visningar, 4367 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

400 gram  kycklingfilér, skurna i mindre bitar
1 påse  wokgrönsaker 400-500 gram, valfri sort
2 st  pressade vitlöksklyftor
1 burk  kokosmjölk
2 tsk  currypasta, röd eller grön
1 tsk  salt
1 st  hönsbuljongtärning
5 cm  strimlad purjolök


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.