Kasslerrullar med sparris

Recept av GOE

Recept: Kasslerrullar med sparris

INGREDIENSER

portioner/st.
300 gram  kassler
300 gram  sparris, färsk eller fryst
Ostsås:
2,5 dl  grädde
1,5 msk  vetemjöl
0,5 dl  persilja, hackad
  salt, peppar
2 dl  lagrad, riven prästost
Betyg: 4.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Enkelt och gott. Lätt att göra om till LCHF - byt bara ut mjölet i såsen till 1-2 äggulor.Sparris har endast 2,2 gram kolhydrater/100 g.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. 2. Tina fryst sparris. Koka färsk sparris ca 5-8 min, beroende på tjocklek.
  3. 3. Skär kasslern i tunna skivor och rulla in sparrisstjälkar i varje skiva.(En sparris i små skivor, två sparrisar i stora skivor)Lägg rullarna i en smord ugnssäker form.
  4. 4. Vispa samman grädde och mjöl i en kastrull och koka under omrörning, ca 3 minuter. Tillsätt persiljan, salta och peppra. Rör ner osten och bred såsen över kasslerrullarna.
  5. 5. Gratinera i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Servera ev med kokt ris eller pressad potatis och sallad. Vi åt dem med bara grönsaker.

Skapat 2010-11-06 av GOE, 2382 visningar, 169 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

300 gram  kassler
300 gram  sparris, färsk eller fryst
2,5 dl  grädde
1,5 msk  vetemjöl
0,5 dl  persilja, hackad
  salt, peppar
2 dl  lagrad, riven prästost


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.