Hokifilé med oliver och soltorkade tomater

Recept av Maja

Recept: Hokifilé med oliver och soltorkade tomater

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.1/5 (6 röster, 1 kommentarer)

En snabb fiskrätt, som blir klar i ugnen medan potatisen kokar.

Typ: Huvudrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Ugn
Etiketter: Snabbt och enkelt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en form. Skär de tinade fiskfileérna i lika stora bitar och lägg i botten på formen. Salta
  2. 2. Grovhacka oliverna och tomaterna. Jag använder kärnfria kalamataoliver. Skär rödlöken och purjolöken. Strö över fisken.
  3. 3. Rör ut sambal oelek eller finhackad färsk chilipeppar i matlagningsgrädden. Häll över fisken. Ca 15-20 min gräddningstid tills fisken är klar.

Serveringsförslag: Potatis eller ris

Dryckestips: Vatten, öl eller ett glas rött vin

Skapat 2007-12-26 av Maja, 5081 visningar, 110 utskrifter. Källa: Eget

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

400 gram  hoki- eller torskfilé, fryst
0,5 st  rödlök, strimlad
2 msk  soltorkade tomater i olja
3 msk  grovhackade svarta oliver
2 dl  matlagningsgrädde
1 tsk  sambal oelek, ta efter smak, kom ihåg starkt!!!
1 tsk  salt
1 st  liten purjolök, skivad


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.