Härliga rotfrukter i ugn

Recept av Cosmos_W

Recept: Härliga rotfrukter i ugn

INGREDIENSER

portioner/st.
1 kg  potatis, fast sort
500 gram  morötter
300 gram  palsternacka
2 msk  honung, flytande
2 msk  rapsolja
1 tsk  rosmarin
  basilika
  oregano
  flingsalt
  svartpeppar
100 gram  ruccolasallad
200 gram  getost
Garnering
1 st  granatäpple
  pinjenötter
Betyg: 3.6/5 (8 röster, 2 kommentarer)

Rotfrukter rostade i ugn med honung, ruccola och getost.

Typ: Vegetarisk
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 250 grader. Tvätta, skala och klyfta rotfrukterna. Lägg bakplåtspapper på en plåten och lägg klyftorna på plåten, ringla över olja och honung. Strö över kryddorna och blanda. Om du använder vinterpotatis täcke då plåten med folie så att det inte bränns. Låt stå i ugnen i ca 45 minuter.
  2. 2. När rotfukterna känns färdiga. Lägg dem på ett stort serveringsfat och varva med ruccola. Smula över getosten, strö över kärnorna från granatäpplet och pinjenötterna. Klart att servera.

Serveringsförslag: Gott till kyckling och rostbiff

Dryckestips: Till rött kött: 32364 Mauro Primitivo

Skapat 2009-03-06 av Cosmos_W, 87217 visningar, 11729 utskrifter. Källa: ?

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 kg  potatis, fast sort
500 gram  morötter
300 gram  palsternacka
2 msk  honung, flytande
2 msk  rapsolja
1 tsk  rosmarin
  basilika
  oregano
  flingsalt
  svartpeppar
100 gram  ruccolasallad
200 gram  getost
1 st  granatäpple
  pinjenötter


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.