Hallonpannacotta

Recept av Lotta

Recept: Hallonpannacotta

INGREDIENSER

portioner/st.
2 st  gelatinblad
5 dl  vispgrädde
0,5 dl  strösocker
62,5 gram  hallon
Skogsbärskaramell
2 msk  strösocker
0,75 dl  vatten
62,5 gram  hallon
62,5 gram  björnbär
0,5 st  vaniljstång
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Len och smälter i munnen. Med härligt täcke av skogsbärsrippel.

Typ: Dessert
Kök: Italien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Lägg gelatinbladen 5 min i kallt vatten. Vispa samman och koka upp grädde, socker och hallon i en kastrull. Passera genom en sil.
  2. 2. Lyft upp gelatinbladen och smält dem i den varma gräddblandningen. Låt svalna. Häll upp i vackra glas, täck med plastfolie och låt stelna 1 dygn i kylen.
  3. 3. Blanda socker, vatten, hallon och björnbär in en kastrull. Dela vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem samt vaniljstången i kastrullen. Låt koka 5 min. Låt kallna och sila. Fördela skogsbärskaramellen på panna cottan och servera.

Skapat 2012-06-22 av Lotta, 4430 visningar, 106 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 st  gelatinblad
5 dl  vispgrädde
0,5 dl  strösocker
62,5 gram  hallon
2 msk  strösocker
0,75 dl  vatten
62,5 gram  hallon
62,5 gram  björnbär
0,5 st  vaniljstång


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.