Hallonpannacotta

Recept av Catarina Algotsson

Recept: Hallonpannacotta

INGREDIENSER

portioner/st.
2 blad  gelatinblad
1 st  vaniljstång
5 dl  vispgrädde
0,5 dl  strösocker
200 gram  hallon
Betyg: 5.0/5 (11 röster, 9 kommentarer)

Vacker som en dröm och lika god är Hallonpannacottan.

Typ: Dessert
Kök: Italien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur fröna i en kastrull. Lägg även ner vaniljstången.
  2. 2. Häll på grädde och socker och låt blandningen sjuda över låg värme ca. 3 minuter. Lyft ur vaniljstången. Mixa hallonen till en puré, spar några till garnering. Blanda ner purén i gräddkrämen.
  3. 3. Ta upp gelatinbladen ur vattnet, krama ur och vispa ner dem i grädden. Rör till gelatinet har lösts upp. Fördela i portionsformar eller glas.
  4. 4. Låt stå i kylskåpet i ca. 3 timmar eller tills de har stelnat. Garnera med hallon.

Skapat 2010-03-12 av Catarina Algotsson, 44904 visningar, 674 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 blad  gelatinblad
1 st  vaniljstång
5 dl  vispgrädde
0,5 dl  strösocker
200 gram  hallon


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.