Griljerad julskinka

Recept av Byhäxan

Recept: Griljerad julskinka

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.5/5 (25 röster, 28 kommentarer)

Det finns många piffiga smaker att griljera med. Detta är det gamla klassiska och det som gör att det doftar jul i hela huset. Förarbetet: Ugnsbakad julskinka eller Att koka julskinka.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Etiketter: Jul, julbord, griljering, "griljerad julskinkan", grilljerad, grilljera, grilljerad julskinka, griljerad skinka, grilljera

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader. Skinkan kan griljeras varm eller kall. Skinksvålen går lätt att ta av innan skinkan kallnat.
  2. 2. Vispa ihop ingredienserna och en del av ströbrödet och bre på där svålen suttit. Sikta över ströbröd.
  3. 3. Griljera tills skinkan fått fin färg, det tar ca 15 minuter. Passa noga så det inte blir bränt!

Skapat 2007-12-22 av Byhäxan, 209071 visningar, 1513 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  skinka, kokt eller ugnsbakad
1 st  litet ägg eller bara en äggvita
3 msk  grovkornig senap, t ex Apotekets eller Slotts skånska
0,5 msk  strösocker
0,5 tsk  salt
0,5 dl  ströbröd, eller så mycket som går åt för att täcka skinkan


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.