Gratinerad kycklingfilé

Recept av Leif Carlsson

Recept: Gratinerad kycklingfilé

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 2.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Lindad kycklingfilé med sparris.

Typ: Huvudrätt
Kök: Frankrike
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Gnugga in kycklingfiléerna med lime och krydda. Bryn i smör så de får färg.
  2. 2. Koka sparrisen i 3 minuter.
  3. 3. Lägg sparrisen i en ugnsfast form. Linda in kycklingfiléerna i skinka och lägg dem på sparrisen. Strö över riven ost.
  4. 4. Gratinera mitt i ugnen på 225 grader ca 20 miuter.

Serveringsförslag: Ris

Skapat 2008-05-11 av Leif Carlsson, 6580 visningar, 92 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  kycklingfiléer
8 st  skivor lufttorkad skinka
1 st  lime
1 knippe  sparris
2 tsk  chili limekrydda (santa Maria more)
1 tsk  flingsalt
2 dl  riven västerbottenost


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.