Rödvinsglaserade syltlökar

Recept av Gäst

INGREDIENSER

portioner/st.
2,5 dl  rött matlagningsvin
2 msk  balsamico vinäger
1 dl  strösocker
0,5 dl  kalvfond
0,5 tsk  salt
200 gram avrunna syltlökar
Betyg: Bli först med att betygsätta Rödvinsglaserade syltlökar!

Mustigt tillbehör till potatiskakan och ankfilén

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat
Etiketter: tillbehör syltlök glace

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka samman alla ingredienserna i tjockbottnad gryta. Ska bli tjock som en glace, smaka ev av med mer salt.
  2. 2. Lägg i syltlökarna och låt de kallna.

Serveringsförslag: Som tillbehör till potatiskaka, viltfiléer och fågelfiléer

Skapat 2009-03-03 av Gäst, 445 visningar, 1 utskrifter. Källa: www.johannaskok.se

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2,5 dl  rött matlagningsvin
2 msk  balsamico vinäger
1 dl  strösocker
0,5 dl  kalvfond
0,5 tsk  salt


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.