Fyllda pastasnäckor

Recept av lanternan

Recept: Fyllda pastasnäckor

INGREDIENSER

portioner/st.
24 st  lumaconi (stora pastasnäckor)
3 nävar  fryst spenat
1 burk  ricottaost
200 gram  varmrökt lax
  parmesan
  salt
  peppar
Sås
1 burk  creme fraiche
1 dl  ajvar relish
Betyg: Bli först med att betygsätta Fyllda pastasnäckor!

Ricotta är en bra start på en fyllning, sen är det bara att experimentera.

Typ: Huvudrätt
Kök: Italien
Tillagning: Övrig
Etiketter: lättlagat, festligt, fredagsmys, bjudning

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Ta fram spenaten så den tinar. Under tiden förkokar du pastasnäckorna enligt tiden på förpackningen.
  2. 2. Krama ur lite av vattnet i spenaten, mosa ner lax och ricotta. Riv över en bit parmesan. Salta och peppra.
  3. 3. Spola av snäckorna och fyll med oströran. Lägg över i en ugnsfast form. Rör ihop creme fraiche och ajvar. Häll över pastasnäckorna, riv över lite extra parmesan och gratinera på 200 grader i ugnen 10-15 minuter tills osten smälter och fyllningen är varm.

Serveringsförslag: sallad, bröd

Dryckestips: vitt vin, vatten, öl

Skapat 2011-03-21 av lanternan, 1560 visningar, 51 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

24 st  lumaconi (stora pastasnäckor)
3 nävar  fryst spenat
1 burk  ricottaost
200 gram  varmrökt lax
  parmesan
  salt
  peppar
1 burk  creme fraiche
1 dl  ajvar relish


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.