Fylld pasta med kantareller och ricottaost

Recept av lanternan

Recept: Fylld pasta med kantareller och ricottaost

INGREDIENSER

portioner/st.
1 st  grunddeg för pasta
Fyllning
200 gram  ricottaost
150 gram  kantareller
  salt
  peppar
  smör
Betyg: Bli först med att betygsätta Fylld pasta med kantareller och ricottaost!

Utgå ifrån Grundrecept pasta och 4 ägg. Sen kan man fylla med nästan vad som helst.

Typ: Huvudrätt
Kök: Italien
Tillagning: Kokat
Etiketter: lyxigt, gott, billigt, hemlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Fräs kantarellerna i smör, salta och peppra ganska rikligt. Låt svalna och hacka svampen fint och blanda med ricottaosten. Smaka av, det ska vara ganska mycket smak på fyllningen.
  2. 2. Kavla pastadegen tills den är riktigt tunn, klicka ut fyllning och lägg ett lika tunnt pastatäcke över. Tryck till så att degen sluter tätt runt fyllningen och skär eller sporra ut kuddar. Sprid ut på en tallrik eller bricka tills det är dags att koka.
  3. 3. Koka upp rikligt med vatten, saltat och lite olja. Låt pastan koka i 7-8 minuter och servera genast.

Dryckestips: vin, vatten

Skapat 2010-11-25 av lanternan, 1251 visningar, 22 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  grunddeg för pasta
200 gram  ricottaost
150 gram  kantareller
  salt
  peppar
  smör


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.