Fläskkotlett med Rosépeppar

Recept av Catarina Algotsson

Recept: Fläskkotlett med Rosépeppar

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Fläskkotlett med Rosépeppar!

En variant av stekt kotlett

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Stekt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skär ett par snitt i kanterna på kotletterna. Stek dem i 1 msk flytande margsrin ca 4 minuter på varje sida. Krydda med salt och rosépeppar.

Serveringsförslag: Klyftpotatis (se mina recept) ev Fransk bönsallad (se mina recept), ev lingonsylt

Skapat 2009-06-06 av Catarina Algotsson, 3729 visningar, 10 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  fläskkotletter
  smör att steka i
1 tsk  salt
  1-2 tsk krossade rosépepparkorn


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.