Fläskfile med senap och dragonsås

Recept av C-aroliine

Recept: Fläskfile med senap och dragonsås

INGREDIENSER

portioner/st.
400 gram  fläskfilé
  vitpeppar
  salt
2,5 dl  matlagningsgrädde
1 msk  senap
1 tsk  torkad dragon
  mjölk
Betyg: 3.8/5 (34 röster, 26 kommentarer)

Mycket gott och enkelt och ger en riktigt krämig och god sås!

Typ: Huvudrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Stekt
Etiketter: snabbt, lättlagt, fläskfilé, senap, dragon, kött, sås

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skär fläskfilen i lagom stora bitar och stek i en panna med smör. Krydda med vitpeppar och salt. När köttbitarna är klara lägg dom på ett fat.
  2. 2. Häll matlagningsgrädden i stekpannan och tillsätt senap och dragon. Låt koka upp.
  3. 3. Smaka av och krydda med salt eller vitpeppar om det behövs. Häll en skvätt mjölk i såsen för att få rätt konsistens.
  4. 4. När du är nöjd med såsen så lägg i köttbitarna i såsen och låt puttra i ett par minuter.

Serveringsförslag: ris

Dryckestips: mjölk

Skapat 2010-03-11 av C-aroliine, 23160 visningar, 2195 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

400 gram  fläskfilé
  vitpeppar
  salt
2,5 dl  matlagningsgrädde
1 msk  senap
1 tsk  torkad dragon
  mjölk


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.