Festlig kycklingfile i dragonsås

Recept av Helen Johansson

INGREDIENSER

portioner/st.
4 st  kycklingfileér
1 tsk  salt (ca)
1 tsk  peppar (ca)
Fyllning
75 gram  färska champinjoner
1 st  hackad paprika
1 msk  hackad gräslök
1 msk  hackad persilja
75 gram  philadelfiaost
Sås
1 dl  vitt vin
11 dl  hönsbuljong
11 dl  grädde
1 msk  fransk senap
1 msk  soja
1 tsk  dragon
140 gram  tärnad bacon
Betyg: 2.6/5 (3 röster, 0 kommentarer)

jätte god kycklingrätt jag blev bjuden på nyår..

Typ: Huvudrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Stekt
Etiketter: kyckling

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. 1.Ansa och hacka svampen,kärna ur och finhacka paprikan,hacka persilja och gräslök.Rör samman hacket med philadelfiaosten. 2.Torka av fileerna,gör en djup ficka i fileerna,fyll dem med oströranoch fäst ihop med tandpetare. 3.Bryn fileerna tills dom r gyllenbruna, salta och peppra fileerna.Tillsätt vin och buljong,låt puttra på svag värme i ca 15 min. 4.Tillsätt grädde,senap,soja och dragon.Låt allt puttra ytterligare några min. 5.Knaperstek baconet och strö det över kycklingen.

Serveringsförslag: ris eller klyftpotatis

Skapat 2008-12-26 av Helen Johansson, 2857 visningar, 33 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  kycklingfileér
1 tsk  salt (ca)
1 tsk  peppar (ca)
75 gram  färska champinjoner
1 st  hackad paprika
1 msk  hackad gräslök
1 msk  hackad persilja
75 gram  philadelfiaost
1 dl  vitt vin
11 dl  hönsbuljong
11 dl  grädde
1 msk  fransk senap
1 msk  soja
1 tsk  dragon
140 gram  tärnad bacon


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.