Djävulsägg - ägg Diable

Recept av Byhäxan

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Djävulsägg - ägg Diable!

Kryddig och piffig äggrätt som kan ätas som förrätt eller göra en slät soppa festlig och lite hot.

Typ: Tillbehör
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Kokat
Etiketter: förrätt, sopptillbehör, soppa, påsk, buffé, fest, nyår, lyxigt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Hårdkoka äggen 9-10 minuter. Spola kallt vatten på och skala dem.
  2. 2. Dela äggen på längden och ta ut gulorna.
  3. 3. Grovhacka löken och mixa den tillsammans med äggulorna. Rör ner allt utom senap och salt som du sedan smakar av med.
  4. 4. Skeda över äggblandningen i en spritspåse och spritsa en rejäl topp i varje ägghalva. Strö gräslök över.
  5. 5. Servera som en liten förrätt med ett gott bröd eller lägg i en soppa. Eller varför inte på buffébordet?

Skapat 2008-04-09 av Byhäxan, 3011 visningar, 20 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  ägg
1 msk  majonnäs
1 msk  tomatpuré
1 st  några droppar citronsaft
1 st  2-3 droppar tabasco
1 st  liten gul lök eller 2 shalottenlökar
1 st  stark senap
1 st  lite salt att smaka av med
2 tsk  hackad gräslök


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.