Crepes med gorgonzola

Recept av Falbygdens

Recept: Crepes med gorgonzola

INGREDIENSER

portioner/st.
200 gram  Gorgonzola selected dolce
8 st  Sparristoppar
150 gram  smör
2,5 dl  mjölk
2 dl  mjöl
3 st  ägg
  salt
Betyg: Bli först med att betygsätta Crepes med gorgonzola!

Krämiga crepes med sparris och gorgonzola!

Typ: Huvudrätt
Kök: Frankrike
Tillagning: Stekt
Total tid: 45 min.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Vispa äggen i en skål med en nypa salt, tillsätt det siktade mjölet och mjölken långsamt . Ställ blandningen åt sidan i 30 minuter.
  2. 2. Hetta upp en non-stick stekpanna, lägg i lite smör och häll över tillräckligt pannkakssmet för att tunt täcka botten av pannan. Stek pannkakorna tills undersidan börjar krypa uppåt, vänd försiktigt och avsluta tillagningen.
  3. 3. Sautera sparrisen.
  4. 4. Placera en liten mängd av den tidigare sauterade sparrisen och gorgonzola på varje pannkaka och vik över.
  5. 5. Lägg pannkakorna i en smord ugnsform och stoppa in i ugnen i ca 2 minuter. Servera omedelbart.

Skapat 2012-03-16 av Falbygdens, 937 visningar, 37 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

200 gram  Gorgonzola selected dolce
8 st  Sparristoppar
150 gram  smör
2,5 dl  mjölk
2 dl  mjöl
3 st  ägg
  salt


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.