Äppelpaj med hallon

Recept av Marisvar

Recept: Äppelpaj med hallon

INGREDIENSER

portioner/st.
2 dl  vetemjöl
1,5 dl  fiberhavregryn
0,5 dl  strösocker
125 gram  smör
1 tsk  bakpulver
1 tsk  vaniljsocker
3 st  äpplen
0,5 dl  hallonsylt
1 msk  maizena
2 msk  strösocker
Betyg: Bli först med att betygsätta Äppelpaj med hallon!

Härlig äppel- och hallonfyllning under knaprigt smultäcke.

Typ: Kakor
Kök: Skandinavien
Tillagning: Bakat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skala och klyfta äpplena. Lägg dem i pajform och blanda med socker, sylt och maizena.
  2. 2. Blanda mjöl, havregryn, socker, bakpulver, vaniljsocker och smör i en matberedare tills degen börjar klumpa ihop sig.
  3. 3. Fördela degsmulorna över fruktblandningen. Grädda i 200 graders ugn cirka 30 minuter.

Skapat 2009-02-15 av Marisvar, 2604 visningar, 19 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 dl  vetemjöl
1,5 dl  fiberhavregryn
0,5 dl  strösocker
125 gram  smör
1 tsk  bakpulver
1 tsk  vaniljsocker
3 st  äpplen
0,5 dl  hallonsylt
1 msk  maizena
2 msk  strösocker


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.