Rabarberfest!

Tema: Ställ till med rabarberfest! Mängder av recept på rabarberpaj, rabarberkaka, rabarberkräm, rabarbermarmelad rabarbersaft och desserter.

 

Festa loss med rabarber som huvudingrediens:

Fler recept med rabarber:

Receptsök: Rabarber

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
  • Laga lyxig lasagne

    Tema: Klassisk lasagne med bechamelsås, kycklinglasagne, vegetarisk lasagne med spenat eller läcker laxlasagne. Här är tolv lyxigt goda recept på en älskad klassiker.

     
  • Veckans recept

    Tema: Middagstips. Fem utvalda recept på middagar och en sötsak varje vecka.

     
  • Gratängen i ugnen!

    Tema: Lyxigt eller enkelt, vegetariskt eller med kött. Gratäng är gott så det förslår och går att variera till tusen, dessutom lagar den nästan sig själv i ugnen.

     
  • Avsluta kräftskivan med stil - servera godaste desserten

    Tema: En kräftskiva utan efterrätt är lite som en gräddtårta utan grädde. Det funkar, men är inte fantastiskt. Avsluta kräftskivan med en god dessert så blir alla nöjda och glada.

     
  • Vad gör du med basilikan? Pesto såklart!

    Tema: Gör din egen hemmagjorda pesto - lätt som en plätt och väldigt gott.

     
  • Vid sidan av kräftorna

    Tema: Bara kräftor gör ingen kräftskiva. Bjud på generöst med tillbehör - god paj, hembakat bröd, välsmakande ostar, läckra dippsåser och en krispig grönsallad. Här är alla tillbehören för en lyckad kräftfest.

     
  • Vad är i säsong?

    Tema: Vilken mat är i säsong just nu? Här hittar du säsongens råvaror.

     
  • Tilltugg till bubbel

    Tema: 
Cava, mousserande vin eller äkta champagne? Oavsett vad väljer tipsar vi om maten och tilltuggen som passar till just ditt val av bubbel.

     
  • Wrap it up! Bjud på matiga wraps

    Tema: Fyllda wraps är supersmidigt att ta med sig ut på picknicken, balkongen eller ut i trädgården. Så wrap it upp och njut!

     
  • Kräftskivan steg för steg

    Tema: Dags för kräftskiva! Men var börjar man? Här är en checklista och några goda planeringsråd på vägen för att fixa tidernas skönaste kräftfest.

     
  • Midsommarmaten - hela listan - du missar väl inget?

    Tema: Sill, färskpotatis, nubbe i glasen och ett rejält gäng med svenska jordgubbar. Här är midsommarmaten du inte vill vara utan.

     
  • Lättlagade luncher som tar minimalt med tid

    Tema: Lättlagade luncher för lata sommardagar när du helst inte vill lägga någon tid alls i köket. Gott behöver inte ta tid.

     
  • Godaste glassen gör du själv

    Tema: Älskar du glass? Varför inte bjuda dig själv på världens godaste hemmagjorda glass - i glassmaskin eller utan.

     
  • Smörgåstårta!

    Tema: En klassiker med många smakvariationer. Mycket god och enkel att göra är smörgåstårtan som brukar ätas med god aptit av både barn och vuxna.

     
  • Heta tips till grillen

    Tema: Förföriska dofter från grillen kan få den mest kräsne på fall. Fyll grillen med godaste gott som fläskfilé, burgare, musslor, sparris, halloumi och lamm.

     
  • Bjud på cannelloni

    Tema: Fyllda cannelloni är både festligt och något du lätt lagar till en fredagkväll efter jobbet eller en helt vanlig vardag mitt i veckan.

     
  • Alla mammors meny

    Tema: På söndag är det mors dag och då passar vi på att uppvakta Sveriges alla mammor lite extra. Varför inte överraska med en lyxig trerätters?

     
  • Pulled pork

    Tema: Fyll en wrapp eller servera i burgarbröd. Pulled pork är den trendiga rätten du lagar i lergryta med BBQ-sås. Löjligt gott, enkelt och väl värt väntan

     
  • Ogräs är gourmetmat

    Tema: Vi har mött Lisen Sundgren på Gunnebo Slott och Trädgårdar för att skörda i naturen och tillagning av en middag från naturens eget skafferi.

     
  • BBQ & grillat

    Tema: Grilla fläskfilé, kyckling eller ryggbiff? Oavsett vad du lägger på grillen hittar du allt från grilltips till marinader, grillsåser och grilltillbehör här.

     
  • Marängsviss på flera sätt

    Tema: Maränger, grädde, chokladsås, glass och banan. Marängsviss är ju så gott! Nästan bara att blanda och servera. Ingen kommer gå från bordet besviken.

     
  • Paella i pannan

    Tema: Spansk pytt i panna, eller paella helt enkelt, den populära risrätten från Spanien. Saffransris som får dela panna med, kyckling, räkor och annat gott.

     
  • Frossa i frasiga våfflor

    Tema: Nygräddade och frasiga med vispad grädde och sylt. Lika gott som det är sagt. Bjud på en härlig våffelstund där den frasiga våfflan får stå i centrum.

     
  • Plockmat på menyn

    Tema: Duka bordet fullt av smårätter och bjud in till en kväll med plockmat på menyn. Läckra och lättlagade plockrätter där alla säkert hittar en egen favorit.

     
  • Påskens klassiska mat

    Tema: Ska du bjuda på ett klassiskt påskbord till påsk? Då finns det några rätter som har sin givna plats på bordet. Här är påskmaten du inte får missa.

     
  • Påskens tårtor och kakor

    Tema: Avsluta påskmiddagen med en ljuvlig påsktårta eller duka upp ett helt buffébord med godsaker som påskkakor, cupcakes, dessertpajer och tårtor.

     
  • Mellomat

    Tema: Ladda med schlagerwraps och jello i fräcka festivalfärger. Lättlagade och färgmatchade läckerheter till mellokvällen.

     
  • Laga crêpes

    Tema: Crêpes är både gott och lättlagat. Stek tunna pannkakor i smör och fyll dem med räkor, svamp, köttfärs, västerbottensost, bär eller choklad.

     
  • Värmande soppor

    Tema: Värm dig med en god soppa. Gott tillsammans med ett nybakat bröd och och en god ost.

     
  • Tajm för afternoon tea!

    Tema: Nybakade scones, skurna skorpor, hembakade kakor och en stor kanna te. Gör som engelsmännen och duka upp till afternoon tea.

     
  • Gott med gorgonzola

    Tema: Gorgonzolapaj eller fläskfilégryta med gorgonzola? Krämigt, smakrikt och underbart gott. Med gorgonzola i maten fixar du enkelt en lyxig middag till vardag som fest.

     
  • Varm choklad

    Tema: Värm dig med en dryck gjord på riktigt mörk choklad. Framför brasan, i soffan med några vänner eller på utflykten. Det finns en kopp för alla tillfällen.

     
  • Läcker meny till nyår?

    Tema: Klassiskt möter nytt när kocken och matkreatören Michael Krantz bjuder på två läckra trerätters menyer till nyår.

     
  • Gott slut med vickning

    Tema: Hungrig framåt småtimmarna? Ta en danspaus och fyll på energidepåerna med små goda vickningsrätter som du sköljer ner med en iskall öl.

     
  • Maten till nyår

    Tema: Skaldjur, klassisk oxfilé eller lyxig fisk. Dags att planera nyårsmaten? Här hittar du förrätterna, huvudrätterna och efterrätterna till nyårsfesten.

     
  • Snittar och tilltugg

    Tema: Lyxiga snittar och galet goda tilltugg. Små aptitretare till drinken eller i väntan på maten.

     
  • Bjud på nyårsbuffé

    Tema: Smått och gott och mingelvänligt. Fixa en hejdundrande nyårsbuffé som du bjuder många på. Här är goda och mingelvänliga rätter till buffén.

     
  • Saffran i maten

    Tema: Skapa en färgexplosion på tallriken och ta smaklökarna på en kulinarisk resa - krydda maten med saffran!

     
  • Ätbara julklappar

    Tema: Ätbara julklappar att göra själv. Gör dina egna hemlagade presenter att ge bort i jul. Goda och vackra gå-bort-presenter fulla med omtanke.

     
  • Äpple på menyn

    Tema: Passa på att njuta av våra svenska äpplen när de smakar som allra bäst och laga till en hel meny med friska äpplen som ingrediens.

     
  • Buffé för många

    Tema: Duka buffébordet fullt av små goda rätter i miniformat. Plockvänligt och gott för alla smaker.

     
  • Grilla desserten!

    Tema: Inte bara biffen blir smaskig på grillen, utan även desserten. Hur låter grillad ananas serverad tillsammans med mjuk och kall vaniljglass?

     
  • Grönt på grillen

    Tema: Lägg grönt på grillen! Fyll grilltallriken med goda vegetariska rätter. Gott som tillbehör till köttet eller som ett vegetariskt alternativ till grillkvällen.

     
  • Laga en vårmeny

    Tema: Laga till en lyxig vårmeny bestående av bruschetta med tomat och parmaskinka, krämig vårcarbonara och makalös citrontårta.

     
  • Lekfulla recept till påsk

    Tema: Tröttnat på den traditionella påskmaten? Servera sallad med kaninöron, stekta söta ägg, snacksmorötter i kruka och krispiga risägg till påsk.

     
  • Bjud på söndagsmiddag

    Tema: Det finns ju helt klart en del saker man kan längta efter när man flyttat hemifrån eller har mycket att göra hela tiden. En sådan sak är helt klart en söndagsmiddag med potatis, en god sås och skivor av stek.

     
  • Våfflor med sälta

    Tema: För att inte hamna i någon sorts sockerberoende så har vi även lagat lite matigare våfflor.

     
  • Festliga nyårsdrinkar

    Tema: Skåla in det nya året med en festlig och glammig nyårsdrink. Servera den tillsammans med små läckra munsbitar.

     
  • Nyårsdrinkar och tilltugg

    Tema: Smått, gott och mingelvänligt. Här hittar du drinkarna och tilltuggen till nyårsminglet.

     
  • Julens goda efterrätter

    Tema: Jultårta, kolapaj och cheesecake. Dessert finns det alltid plats för, även efter det största av julbord. Välj och vraka bland julens goda efterrätter.

     
  • Julbordets klassiker

    Tema: Köttbullar, julskinka, sill och Janssons frestelse, vissa rätter hör julen till. Här har vi dukat upp ett julbord med julens klassiska rätter.

     
  • Julens godaste glögg

    Tema: Glögg hör julen, och visst är det väl så att godaste glöggen gör du själv. Här hittar du recepten på glöggen som sätter julstämningen rätt.

     
  • God grön jul

    Tema: Gröna rätter rätt igenom eller lite gröna fräscha inslag på julbordet? Oavsett vilket du väljer hittar du här goda recept på gröna rätter till julbordet. Lätta att laga, goda att äta. 

     
  • Gott till glöggen

    Tema: Klassiska pepparkakor, saftiga saffransbröd, fetaostfyllda dadlar och julbröd. Oemotståndliga små läckerbitar till glöggminglet helt enkelt.

     
  • Julmat i sista minuten

    Tema: Drömmer du om en klassisk jul, full av värme och hemlagad mat, men tiden räcker inte till? Här är sista-minuten-tipsen för dig som inte har hunnit med att laga all maten från grunden, men ändå vill åt den äkta julkänslan.

     
  • Grytor på fläskfilé

    Tema: Lättlagad och uppskattad vardagslyx. Med fläskfilé i grytan har du en garanterat omtyckt middag perfekt för mysiga höstkvällar.

     
  • Bjud in till brunch

    Tema: Bjud in till en härlig helgbrunch! Duka upp med goda juicer, te, kaffe, ost, marmelad, färskt bröd, scones, pannkakor, omelett, smoothies och frukt.

     
  • Bjud pappa på middag

    Tema: Skippa slipsen och strumporna, bjud på söndagsmiddag istället. Söndag den 11 november är det fars dag, ett tillfälle att skämma bort alla pappor lite extra.

     
  • Frukost för Far

    Tema: Väck pappa med frukost på sängen på fars dag med nygräddade amerikanska pannkakor, färskt bröd, knaperstekt bacon och krämig äggröra.

     
  • Pannkakskalas!

    Tema: Ställ till med ett riktigt pannkakskalas och duka upp med nygräddade pannkakor, hemlagad sylt, glass och lättvispad grädde.

     
  • Helgmat till alla helgona

    Tema: Fira alla helgona med pumpa, skaldjur och stek. Avsluta med en läcker dessert, god så det förslår.

     
  • Kusligt gott till halloween

    Tema: På traditionellt amerikanskt vis bjuder vi på ruskiga recept till halloween. Låt dig väl smaka av marängspöken, smågravar, zombiekaka och söta ögon.

     
  • Spökrök till halloween

    Tema: Överraska dina gäster med spöklika rökeffekter till halloween.

     
  • Höstens säsongsmat

    Tema: Slå slag i saken och laga en lyxig middag på höstens mat som svamp, vilt, lamm, rotfrukter och äpplen. Välj och vraka bland säsongens alla råvaror.

     
  • Safta och sylta

    Tema: Safta, sylta och koka marmelad. Bevara sommarens smaker och ta till vara på alla goda bär och frukter som finns i trädgården och ute i naturen.

     
  • Underbara betor

    Tema: Piffa tallriken med intensivt röda betor. Slå på stort med rödbetor toppade med getbrie eller en frisk rödbetssoppa med lättvispad crème fraîche.

     
  • Mustiga mättande grytor

    Tema: Laga till en mustiga och mättande gryta med höstskördens läckerheter. Här är tio läckra grytor med smak av höst.

     
  • Pumpa

    Tema: Baka en saftig och mjuk kaka på pumpa eller laga en enkel och god pumpapaj. Pumpa är en annorlunda ingrediens som går att göra mycket spännande av. Här är recept, tips och rolig fakta om pumpa.

     
  • Premiär för surströmming

    Tema: Att jäsa saker är ju inte så konstigt – kanelbullar jäser och smakar underbart, frukt och bär får jäsa och blir till lyxiga viner. Men jästa fiskar, kan det verkligen vara något?

     
  • Kantareller

    Tema: Sätt extra smak på gratängen eller grytan med guldgula kantareller. Här är recept och tips på hur du tar tillvara på skogens guld.

     
  • Dags för kräftkalas

    Tema: Hattarna på, det är dags för kräftfest! Bjud in vänner och familj till en festlig kräftskiva. Här hittar du recepten för ett lyckat kräftkalas.

     
  • Blomkål

    Tema: Koka, mosa, gratinera, woka eller grilla. Festa loss på blomkål i alla tänkbara former!

     
  • Gott med färskpotatis

    Tema: Visst är det gott med färskpotatis! Laga till en läcker middag på små delikata potäter. Här är tio goda recept med färskpotatis.

     
  • Studentbuffé á la France

    Tema: Studenttider är festtider. Imponera på dina gäster och bjud på en buffé med smaker från det franska köket.

     
  • Sommarfest på menyn

    Tema: Svårt att bestämma dig för om du ska bjuda på buffé eller trerätters? Slå ihop de två och duka upp en trerättersbuffé!

     
  • Läckert med tomat

    Tema: Ställ fram små lyxiga tillbehör med solmogna tomater. Här får du recept på lättlagade läckerheter med tomat som huvudingrediens.

     
  • Baka egen pizza

    Tema: Tunna, sprödbakade bröd täckta med smakrika pålägg toppat med smält ost. Sugen på pizza i kväll? De bästa pizzorna bakar du själv!

     
  • Vårmeny till Valborg

    Tema: Sill och grill - vi bjuder på en äkta valborgsmeny för att fira in våren.

     
  • Dags för nässlor

    Tema: Lite varstans har nässlorna dykt upp och det gäller att passa på medan de är riktigt späda och fina, det är då de är som godast. Har man nässlor nära inpå så kan man hålla dessa i schack genom att klippa ner dem och på så sätt skörda i omgångar. Men efter att de blommat då är säsongen definitivt över.

     
  • Nässlor

    Tema: Rusta dig med handskar och sax och förbered dig att skörda de späda skotten späckade med nyttigheter. Snart är det dags att gå ut och plocka nässlor!

     
  • Välj vegetariskt i påsk

    Tema: För vegetarianer och de som vill äta lite grönare finns massor av goda vegetariska alternativ till påskbordet. Här tipsar vi om läckra gröna rätter till påsk.

     
  • Vi mumsar söta våfflor

    Tema: Tror inte det har undgått någon att det är våffeldagen på söndag. Putsa av järnen och rör ihop lite smet. Med lite tur kanske du kan grädda utomhus.

     
  • Vardagslyxig pasta

    Tema: Gott, snabbt och enkelt. Pasta är fantastisk vardagsmat som går att variera i det oändliga. Dessutom brukar det gå hem hos stora som små.

     
  • Klassisk plankstek

    Tema: Överaska med en riktig restaurangklassiker till middag. Laga till en mör plankstek med hemlagat potatismos, grillade tomater och gudomligt god sås.

     
  • Vi testar mikrobakat

    Tema: I kokaihopköket fortsätter experimenten med mikrolagat, nu har vi testat kladdkakor och muffins. Vi förklarar också varför bra kan betyda katastrof.

     
  • Mikromat på menyn

    Tema: Har du renoverat köket eller bott i studentkorridor vet du hur besvärligt det kan vara utan ett riktigt kök. Häng med när vi mikrolagar i minikök!

     
  • Gott med husman

    Tema: Svensk husmanskost är en riktig klassiker. Billigt och gott och anpassat efter våra lokala råvaror. Här är recept på tolv klassiker från det svenska köket.

     
  • Fredagsfavoriter

    Tema: Gör något nytt till fredagsmyset! Hitta nya spännande favoriter till fredagsmyset bland recept som garanterat sätter guldkant på fredagskvällen!

     
  • Gott till glöggen

    Tema: Glöggen i glasen, men vad ska du bjuda på? Planerar du för adventsmys till helgen men vet inte vad du ska bjuda på? Lugn, vi har tilltuggen!

     
  • Thailändsk hetta

    Tema: Upplev det bästa med Thailand lite oftare. Här är fem lättlagade kycklingrätter med influenser från det Thailändska köket.

     
  • Festliga höstsmaker

    Tema: Bjud på en härlig trerätters meny bestående av crab cakes, gorgonzolaspäckad älgfilé och en crema catalan till dessert. Och du glöm inte tilltugget till fördrinken! Vi tipsar om två.

     
  • Laga gott av vilt

    Tema: Låt köket fyllas av härliga dofter av nystekta älgfärsbullar, smörstekt svamp och rårörda lingon. Laga till en riktig lyxmåltid på vilt.

     
  • Dags att sätta glöggen

    Tema: Glöm inte glöggen! Med mindre än fem veckor till första advent är det hög tid att tänka på glöggen, i alla fall för dig som vill få godaste glöggen i glaset.

     
  • Höstgott för alla smaker

    Tema: Snabba, goda hösträtter för hela familjen. Laga gott av höstens läckerheter - rotfrukter, kött, svamp, skaldjur och lax. Här finns något för alla smaker.

     
  • Desserter med höstens frukter

    Tema: Härliga efterrätter på syrliga svenska frukter. Njut av svenska höstäpplen och päron i sju goda och enkla desserter.

     
  • Lyxa med oxfilé

    Tema: Bjud dig själv och någon du känner på en läcker middag på lyxig oxfilé. Här är fyra superläckra recept med oxfilé som huvudingrediens.

     
  • Snabba smoothies

    Tema: Vitaminkick på ett klick! Snabba och smarriga smoothies som du svänger ihop utan någon större ansträngning.

     
  • Mättande mellanmål

    Tema: Krävande skoldagar och fullspäckade aktivitetsscheman kräver sitt. För att orka hela dagen behöver energidepåerna fyllas på. Här är tips på tio mättande och bra mellanmål för hungriga magar.

     
  • Lättlagat hela veckan

    Tema: Sju enkla middagar för hela familjen hela veckan. Laga god, enkel och bra mat på ett kick som går hem hos både stora och små.

     
  • Drick gott till kräftorna

    Tema: Få tänker sig en kräftskiva utan öl och snaps. Men ett glas champagne till kräftorna sitter aldrig fel, och det finns många vita viner som också passar bra till just kräftor.

     
  • Kräftfritt och vegetariskt

    Tema: Föredrar du vegetariskt, är allergisk mot skaldjur eller bara inte är så förtjust i kräftor? Här är tio kräftfria, vegetariska alternativ till kräftskivan.

     
  • Välj rätt kräftor

    Tema: Nu stundar kräfttider! Vilka kräftor väljer du? Fånga och koka själv, köpta färska eller frysta. Hur du än vill ha just dina kräftor finns det några bra saker att tänka på.

     
  • Kräftor på flera sätt

    Tema: Laga gott på kräftor och servera som kräftalternativ på festen, som lyxig vickningsmat eller dagen-efter-mat. Här är några alternativ för dig som inte vill pilla med kräftor eller vill ta tillvara på överblivna kräftor dagen efter skivan.

     
  • 12 svalkande drinkar

    Tema: Garanterat uppfriskande, garanterat gott. Blanda till något enkelt och svalkande till dig själv medan du vilar upp dig en stund i eftermiddagssolen. Här är tolv enkla och fräscha sommardrinkar.

     
  • Stroganoff på 6 sätt

    Tema: En klassiker bland klassiker! Lättlagat, snabbt och älskat av barnen. Vad mer kan man önska? Stroganoff passar perfekt som middag en kväll efter en stressig dag. Här är recept på sex läckra varianter på stroganoff.

     
  • Snabbt, enkelt & vegetariskt

    Tema: Laga gott och grönt och bjud på smarriga bönburgare, kikärtsgryta och linsfyllda pitabröd. Här är sex lättlagade och supergoda veggorätter.

     
  • 12 läckra tapas

    Tema: Enkla, goda och lättlagade tapas perfekta som tilltugg, fredagsmys och festmat. Här är recepten för en lyckad bjudning i sann spansk anda.

     
  • Rabarbermarmelad

    Tema: Rabarber kan användas till det mesta - varför inte som marmelad till ost eller glass eller nybakat bröd?

     
  • Rafflande goda rabarberdesserter

    Tema: Avsluta middagen med rabarber! Sex underbara desserter i sann sommaranda.

     
  • Lyxig rabarberkräm

    Tema: Vad sägs om en sötsyrlg rabarberkräm med kall mjölk? Rabarberkräm är lätt och snabbt att göra och går utmärkt att spara i kylen.

     
  • Saft av rabarber

    Tema: Läskande, somrigt och snabblagat. Svalka dig med ett glas rabarbersaft en varm sommardag eller ge bort saften i en fin flaska i present.

     
  • Mumsiga burgare

    Tema: Hemmagjorda burgare är bäst! Variera den klassiska hamburgaren gjord på nötfärs med burgare på fisk, lamm, qourn eller bönor.

     
  • Festliga rätter på filodeg

    Tema: Filodeg är frasigt och gott. Laga till en grekisk spenatpaj eller små filodegskorgar med sparris och skivad rökt lax. Här är fyra festliga recept på filodeg.

     
  • Bjud på sommarbål

    Tema: Blanda och bjud! Blanda en fruktig och läskande sommarbål. Här är fyra fräscha och uppfriskande recept på bål att svalka dig och dina gäster med.

     
  • Lunch för lata dagar

    Tema: Gott, enkelt och lättlagat. Pastasallad är lätt att svänga ihop och enkelt att variera. Här är åtta läckra recept på pastasallad.

     
  • Grillspecial: Allt för grillkvällen!

    Tema: Grilltips, tillbehör, grillmarinader, tilltugg, sallader, desserter - recept och massor av inspiration. Här hittar du allt du behöver för grillkvällen.

     
  • Gott till grillat

    Tema: Krämig potatisgratäng, en riktigt god grillsås, ett saftigt smakrikt bröd och en krispig, läcker sallad. Här är grilltillbehören du inte kan vara utan.

     
  • I väntan på grillen

    Tema: Passa på att fylla väntan på grillen med något gott. Här är sex goda tilltugg att mumsa på i väntan på att grillen ska bli klar.

     
  • Bästa marinaden

    Tema: Sätt smak på köttet med en hemgjord marinad. Superenkelt och supergott!

     
  • Kött på grillen

    Tema: Lägg kött på grillen! Ge din favoritköttbit extra smak med en god marinad eller hitta nya favoriter att lägga på grillen. Här får du tio tips på läckert grillkött till grillen.

     
  • Godaste grillsåserna

    Tema: Fyll skålarna till bredden med de godaste grillsåserna. Allt från klassisk tzatziki till aioli och såser med spännande smaker av mango chutney, ajvar relish och örter.

     
  • Grönt till grillat

    Tema: Gör en riktigt sommarsallad på krispiga salladsblad, solmogna, tomater, skivade jordgubbar och färsk mango. Här är sex läckra sallader som går perfekt ihop med det grillade.

     
  • Matiga goda pajer

    Tema: Lättlagat och gott. Bjud in till en läcker pajmiddag med matiga, mumsiga pajer. Här är sex läckra recept på goda matpajer.

     
  • Jordgubbsfrossa

    Tema: Ingen sommar utan jordgubbar och definitivt ingen midsommar! Bjud på de sommarsöta bären i ljuvliga desserter, bakelser, cheesecakes och tårtor.

     
  • 10 heta grilltips

    Tema: Går du i grilltankar till midsommar? Här är tio heta grilltips till midsommarhelgen.

     
  • Krydda din snaps

    Tema: Imponera på gästerna och krydda din egen snaps. Här är tips på spännande snapskryddningarna.

     
  • Inlagd sill

    Tema: Vad vore väl en midsommar, jul eller påsk utan inlagd sill? Sätt din egen prägel på sillen och lägg in din alldeles egen sill.

     
  • Marinerade jordgubbar

    Tema: Garanterat goda, enkla att göra. Marinerade jordgubbar är smakar sommar. Marinera jordgubbarna och ät som de är eller dekorera tårtan.

     
  • Färskpotatis

    Tema: Från mitten på maj och ända in i oktober går färskpotatisen att finna i butiker och trädgårdsland Här är fakta, tips och recept med en älskad primör.

     
  • Laga gott med lax

    Tema: Grymt gott, lätt att laga. Lax är den perfekta maten att ta till när inspirationen tryter. Att den dessutom är riktigt nyttig är ju bara ett plus i kanten.

     
  • Grekiska rätter

    Tema: Njuta av äkta grekiska smaker i rätterna kolokithokeftedes, moussaka, souvlaki och keftedes. Fyra recept som kommer raka vägen från de grekiska öarna.

     
  • Duka Medelhavsbuffé

    Tema: Duka en buffé som tar dig till Medelhavet. Dröm dig bort till varma kvällar, solvarm sand och gränder där dofter av Medelhavets mat letar sig in.

     
  • Rekordsnabbt med räkor

    Tema: Sväng ihop en läcker rätt med räkor på rekordkort tid. Perfekt när du vill ha en festlig middag klar snabbt.

     
  • Sött från Medelhavet

    Tema: Creme catalan, äkta tiramisu, pannacotta, semifreddo med savoiardikex. Gudomligt goda desserter som för tankarna till Medelhavet.

     
  • Indiska grytor och rätter

    Tema: Koriander, spiskummin och curry. Indisk mat är en magisk blandning av smaker och dofter. Njut av det indiska köket i flera spännande rätter.

     
  • Matiga sallader

    Tema: Krämig pastasallad, kycklingsallad eller en vegetarisk sallad med fetaost. Här får du recept på matiga och goda sallader som mättar.

     
  • Mat till buffén

    Tema: Studentbuffé eller italiensk buffé, kall buffé eller varm buffé. Ska du bjuda på buffé? Här hittar du tips och recept på mat till buffén.

     
  • Matiga mackor

    Tema: Gör en lyxig macka som mättar. Perfekt som lunch, till utflykten eller som ett rejält mellanmål.

     
  • Påskmat i sista minuten

    Tema: Påskpanik? Fixa påskmiddagen med minimal tidsåtgång. Lättlagade rätter till påsk som räddar tidspressade scheman.

     
  • Fyra ljuvliga desserter

    Tema: Söt ostpaj, frestande jordgubbsparfait och krämig citronpaj. Vi bjuder på fyra fräscha och vackra vårdesserter som passar utmärkt till såväl middagsbjudningen som till helgfikat.

     
  •