Vitvinsmarinerade jordgubbar

Recept av Lotta

Recept: Vitvinsmarinerade jordgubbar

INGREDIENSER

portioner/st.
2 liter  jordgubbar
MARINAD
3 dl  vitt vin
2 dl  ljus sirap
1 näve  färska myntablad
SÅS
3 dl  lätt creme fraiche
3 tsk  florsocker
Betyg: 4.3/5 (3 röster, 0 kommentarer)

Jordgubbar som marineras i vitt vin och serveras med creme fraiche.

Typ: Dessert
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skär jordgubbarna i skivor och lägg i en skål. Blanda ihop vin, sirap och mynta. Häll marinaden över jordgubbarna. Lägg upp jorgubbarna i fyra skålar.
  2. 2. Rör ihop florsocker med creme fraiche. Klicka det över jordgubbarna.

Skapat 2007-12-20 av Lotta, 1726 visningar, 22 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 liter  jordgubbar
3 dl  vitt vin
2 dl  ljus sirap
1 näve  färska myntablad
3 dl  lätt creme fraiche
3 tsk  florsocker


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.