Vitlöksgratinerade musslor

Recept av Lotta

Recept: Vitlöksgratinerade musslor

INGREDIENSER

portioner/st.
1 burk  musslor ca 250 gram
1 st  vitlöksklyfta
1 dl  lätt creme fraiche
0,5 paket  saffran
4 msk  riven ost
Betyg: 4.7/5 (4 röster, 2 kommentarer)

Saffran och musslor ger denna musselrätt läcker smak och fin färg.

Typ: Förrätt
Kök: Frankrike
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Häll vattnet av musslorna och fördela dem i 4 portionsformar. Skala och finhacka vitlöken och fördela den över musslorna. Rör ihop creme fraiche och safffran. Klicka det över musslorna och strö över ost. Gratinera i ugn 225 grader ca 12 minuter.

Serveringsförslag: Kan serveras med ett tunt rågbröd.

Skapat 2007-11-19 av Lotta, 3643 visningar, 58 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 burk  musslor ca 250 gram
1 st  vitlöksklyfta
1 dl  lätt creme fraiche
0,5 paket  saffran
4 msk  riven ost


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.