Vinbärskräm

Recept av Anel-Nevs

Recept: Vinbärskräm

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 1.0/5 (1 röster, 1 kommentarer)

En färgrik och god kräm. På bilden har jag blandat i 1/3 hallon bland vinbären.

Typ: Dessert
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat
Etiketter: snabbt, lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skölj och repa vinbären. Koka upp vatten, vinbär, socker och ev. vaniljsocker. Rör ut potatismjölet med lite vatten och häll med fin stråle ner i kastrullen under omrörning. Låt få ett snabbt uppkok. Häll upp i en skål för att kallna. Strö lite socker på ytan för att krämen inte ska "skinna sig".

Serveringsförslag: Mjölk

Skapat 2009-09-30 av Anel-Nevs, 5584 visningar, 74 utskrifter. Källa: Egen

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1,5 liter  röda, svarta eller blandade repade vinbär
0,5 liter  vatten
2 dl  socker
0,5 msk  eller mer äkta vaniljsocker
3 msk  potatismjöl


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.